当前位置:
首页 >> 外语类 >> PETS >> 历年真题>> 正文

2009年公共英语五级笔试真题及答案(2)

发表时间:2011/3/24 16:35:49 来源:互联网 点击关注微信:关注中大网校微信
关注公众号

为了帮助广大考生系统的复习公共英语考试课程,更好的了解有关公共英语考试的重点内容,小编特编辑汇总了2011年公共英语考试的重点题型,希望对您此次参加公共英语考试有所帮助!

Part B

You will hear 3 talks and you must answer the questions by choosing A,B,C or D.You will hear the recording  ONLY ONCE.

Questions 11~13 are based On the following talk.You now have l5 seconds to read Questions 11~13.

11.How old is Ryan?

[A]Twenty.two years old.

[B]Three years old.

[C]Three months old.

[D]Twenty—two months old.

12.Where was the operation carried out?

[A]Manchester. [B]Dalton.

[C]Washington. [D]New York.

13.What are Ryan’s chances of making a complete recovery?

[A]50~60 percent.

[B]30~40 percent.

[C]40~50 percent.

[D]40~60 percent.

You now have 30 seconds to check your answers to Questions 11~13.

Questions l4~16 are based on the following talk.You now have l5 seconds to read Questions l4~16.

14.How has Brazil reduced its population growth?

[A]By educating its citizens.

[B]By developing TV programs.

[C]By careful family planning.

[D]By chance.

15.How did soap operas help in lowering Brazil’s birth rate?

[A]They keep people sitting long hours watching TV.

[B]They have gradually changed people’s way of life.

[C]People are drawn to their attractive package.

[D]They popularize birth control measures.

16.What is Martine’s conclusion about Brazil’s population growth?

[A]The increase in birth rate will promote consumption.

[B]The desire for consumption helps to reduce birth contr01.

[C]Consumption pattern and reproduction pattern are contradictory.

[D]A country’s production is limited by its population growth.

You now have 30 seconds to check your answers to Questions l4~16.

Questions 17—20 are based on the following talk.You now have 20 seconds to read Questions 17~20.

17.What kind of chances are children in America today denied?

[A]To learn how to face death.

[B]To attend to patients.

[C]To visit dying patients.

[D]To have access to a hospital.

18.For what purpose were those five hundred critically ill patients investigated?

[A]Observing how they reacted to the crisis of death.

[B]Helping them and their families overcome the fear of death.

[C]Finding out their attitude towards the approach of death.

[D]Learning how to best help them and their families.

19.What does the need of a dying patient for company show?

[A]His desire for communication with other people.

[B]His fear of approaching death.

[C]His pessimistic attitude towards his condition.

[D]His reluctance to part with his family.

20.What may be concluded from the talk?

[A]Dying patients are afraid of being told of the approach of death.

[B]Most doctors and nurses understand what dying patients need.

[C]Dying patients should be truthfully informed of their condition.

[D]Most patients are unable to accept death until it is obviously inevitable.

You now have 40 seconds to check your answers to Questions l 7~20.

That is the end of Part B.

11.D 12.A 13.D 14.D 15.B 16.B 17.A 18.D 19.A 20.C

考试用书:

2011年公共英语考试用书

编辑推荐:

2011年公共英语考试免费短信提醒

2011年公共英语考试免费在线模考

2011年公共英语考试相关辅导资料

(责任编辑:vstara)

2页,当前第1页  第一页  前一页  下一页
最近更新 考试动态 更多>