首页 >> 外语类 >> 职称英语 >> 模拟试题>> 正文

2017年职称英语考试《理工C级》词汇选项试题及答案(三)

发表时间:2017/3/18 11:10:39 来源:互联网 点击关注微信:关注中大网校微信

下面每个句子中均有1个词或者短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近的选项。

1.The best option would be to cancel the trip altogether

A.hope   B.part   C.decision   D.Estimate

2.He was incredibly rich.

A.relatively   B.seriously   C.extremely   D.fairly

3.The idea was quite brilliant

A.positive   B.key   C.clever   D.original

4.The course gives you basic instruction in maintenance.

A.idea   B.term   C.aspect   D.coaching

5.I think I managed to grasp the main points of the lecture .

A.understand   B.Cover   C.prove   D.discuss

6.Anything to do with aero planes and flying fascinates him.

A.affects   B.Helps   C.worries   D.Interests

7. The latest injury must surely mean that her tennis career is at the end.

A. ready   B. over   C. rewarding   D. promising

8.I didn't particularly want to go , but I had to .

A.mainly   B.Usually   C.especially   D.Rapidly

9.You need feedback to monitor progress.

A.Stop   B.achieve   C.access   D.check

10.Jensen is a dangerous man , and can be very brutal.

A.careless.   B.strong   C.cruel   D.hard

11.We are aware of the potential problems.

A.possible.   B.global   C.ongoing.   D.central

12.We must get to the root of the problem.

A.approach   B.heart   C.cause   D.solution

13.Class size will increase under the new scheme.

A. direction   B. context   C. system   D. environment

14.All houses within 100 meters of the seas are at risk of flooding.

A.in danger.   B.out of control   C.between equals.   D.in particular

15.He needs the money really badly.

A.very urgently   B.very much   C.very quickly   D.very efficiently

参考答案

1.C   2.C   3.C   4、D   5.A   6.D   7.B   8.C   9.D   10.C   11.A   12.B   13.C   14.A   15.B

                           

相关推荐2017年职称英语报名时间及入口

报考条件:综合类,理工类,卫生类考试原则上没有严格的界限。职称英语考试报名可在单位报,评职称与户口无关,主要看你的工作单位,所以你可以直接咨询单位的人事部门,如果他们说可以就行,每个省规定不大一样。【查看详情

报考选择:职称英语报考科目|级别选择|报名条件及相关问题解答

免考规定:取得外语(从事翻译工作人员及外语教师第二外语)专业专科及以上学历的人员申报中、高级职称评审……。【查看详情

职称英语

(责任编辑:昆凌)

2页,当前第1页  第一页  前一页  下一页

编辑推荐

职称英语考试用书更多

职称英语网络课堂

职称英语报考指南更多

最近更新

职称英语考试动态更多

关于我们- 联系我们- 服务条款- 付款方式- 课件帮助- 网校联盟- 诚邀加盟- 常见问题- 网站地图- 合作伙伴- 诚聘英才