当前位置:

2014年职称英语考试试题——卫生类模拟试题及答案

发表时间:2013/11/9 10:16:35 来源:互联网 点击关注微信:关注中大网校微信
关注公众号

第5部分:补全短文(第46~50题,每题2分,共10分)

阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后面有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放回文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置上。

The Roadrunner

The roadrunner (走雀) lives in the desert zone of the southwestern United States and northern Mexico. _____(1) People gave it its name because they usually see it running across a road, but of course, it spends more time among the plants of the desert than it does on roads.

The roadrunner is quite a large bird - about 45 centimeters long and 25 centimeters high. _____(2) It holds its head straight out in front and its tail sticks straight out in back. It takes long steps and can run 30 kilometers an hour.

It eats an amazing variety of food. Although it eats plants once in a while, it is mostly a meat eater. Most of its diet is insects, but it also catches birds, mice, and other small animals. It is even brave enough to catch snakes and black widow spiders (蜘蛛).

_____(3) When he finds one, he gives her presents - a snake to eat or a tiny branch of a tree to use in building a nest. Then they build their nest, the female lays eggs, and they raise their young.

_____(4) One couple in Arizona feeds a pair of roadrunners that come once at a time every day and make a noise outside the window. If someone doesn't give the bird a piece of hamburger immediately, the bird knocks on the window with its beak (喙). Roadrunners are not shy.

_____(5) They will stand on a chair or table and watch television, and they seem really interested in what is happening on the program.

A Roadrunners can also become friendly with people

B People laugh when it runs because it looks so funny

C It is a bird, but it can only fly about as much as a chicken can

D In early spring, the bird doesn't eat anything

E Another couple feeds a pair of roadrunners that go right into the house

F In the spring, a male roadrunner begins looking for a female as a mate.

答案:1. C 2. B 3. F 4. A 5. E

第6部分:完形填空

阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案。

Health Insurance(保险)

Most Americans are responsible for their own medical costs.These can be extremely high if a person gets very(1)or has an accident.So people buy a health insurance plan to make sure these costs will be(2).

Most American colleges and universities have(3)health centers.There may even be a teaching hospital that can treat more serious(4).

Some medical services may be included in the cost of attending a school.But health insurance is usually needed for extra services.(5)most full-time college students must have insurance.

Students may already be protected under their family's health plan.If not,many colleges offer(6)own plans.

The University of Michigan will be our example.Students pay a health service fee.Then there is no extra charge when they are treated for minor(7)problems at the University Health Center.But the school wants students to have health insurance to pay(8)other services.

The insurance plan(9)by the university costs about one thousand seven hundred dollars a year.Such health insurance(10)generally pay for hospital services,emergency room care and visits to doctors.They(11)do not pay for care of the teeth.And they usually do not pay for treatment of medical conditions that existed(12)the student arrived at school.

International students at the University of Michigan have two(13).They can buy the university health plan.Or they can(14)private insurance that is approved by the university.

The school also offers a special International Student Insurance Plan.This pays for most of the services offered(15)the University Health Center that are not included in the health service fee.

1.A.rich B.poor C.sick D.old

2.A.laid B.paid C.made D.said

3.A.family B.woman C.man D.student

4.A.services B.problems C.needs D.solutions

5.A.So B.But C.Yet D.Though

6.A.our B.its C.his D.their

7.A.personal B.medical C.learning D.travel

8.A.at B.on C.for D.in

9.A.taken B.taught C.offered D.accepted

10.A.dollars B.centers C.plans D.schools

11.A.usually B.luckily C.suddenly D.carelessly

12.A.after B.if C.before D.since

13.A.choices B.conditions C.terms D.cases

14.A.have B.reject C.invest D.borrow

15.A.on B.for C.to D.by

答案:

1.C 2.B 3.D 4.B 5.A

6.D 7.B 8.C 9.C 10.C

11.A 12.C 13.A 14.A 15.D

编辑推荐:

2014年职称英语考试试题卫生类概括大意课堂练习汇总二

2014年职称英语考试试题卫生类概括大意课堂练习汇总一

2014年职称英语考试卫生类阅读理解课堂练习汇总

2014年职称英语卫生类概括大意练习题汇总三

关注网络辅导 证书领取 招生方案 教材预订

(责任编辑:中大编辑)

4页,当前第3页  第一页  前一页  下一页
最近更新 考试动态 更多>