当前位置:

成人英语三级考试每日一练《阅读理解》11.13

发表时间:2013/11/13 9:35:25 来源:互联网 点击关注微信:关注中大网校微信
关注公众号
成人英语三级考试每日一练《阅读理解》
二级建造师考试试题

Packaging is a very important form of advertising. A package can sometimes motivate people to buy products. For example, a little child might ask for a breakfast food contained in a box with a picture of a TV character. The child is more interested in the picture than in breakfast food. Pictures for children to color or cut out, games printed on a package, or a small gift inside a box also motivate many children to buy products - or to ask their parents to buy for them.

Some packages suggest that a buyer will get something for nothing. Food products sold in reusable containers are examples of this. Although a similar product in plain container might cost less, people often prefer to buy the product in a reusable glass or dish, because they believe the container is free. However, the cost of the container is added to the cost of the product.

The size of a package also motivates a buyer. Maybe the package has“Economy Size”or“Family Size”printed on it. This suggests that the larger size has the most product for the least money. But that is not always true. To find it out, a buyer has to know how the product is sold and the price of the basic unit.

The information on the package should provide some answers. But the important thing for any buyer to remember is that a package is often an advertisement. The words and pictures do not tell the whole story. Only the product inside can do that.

1.“A buyer will get something for nothing”in paragraph 2 may probably mean ________.

A) a buyer will not get what he pays for

B)a buyer will get more than what he pays for

C) a buyer will get something useful free of charge

D) a buyer will get more but pay less

2. From the pasage we know the buyer pays more attention to ________.

A) the size of a container

B) a container with attractive picture

C) a well-designed container

D) a plain container with low cost

3. What suggestion does the writer give in the passage?

A) It's not good to buy the product which is sold in a glass or dish.

B) The quality of a container has nothing to do with the quality of the product.

C) The best choice for a buyer is to buy a product in a plain package.

D) A buyer should buy what he needs most rather than a well-designed package.

4. Which of the following sentences is NOT true according to the passage?

A) In fact glasses or dishes used for packaging do not cost money at all.

B)“Family Size”printed on the package means that it is rather economic.

C) To a child, even to an adult, the form is far more important than the content.

D) Words and pictures written on the package are thought to be an advertisement.

5. What do you think is the best title for the passage?

A) How to Package a Product.

B) How to Make an Advertisement.

C) How to Sell Product.

D) How to Attract More Buyers.

参考译文

包装是广告的一个非常重要的部分。一个好的包装有时会促使人们购买某种产品,例如,一个小孩子可能会因为包装盒子上印有一个电视演员的图片而要买那份早餐食品,小孩子对图片的兴趣远远大于他对早餐的兴趣。一些供小孩子涂色或者剪切的图片,包装上印刷的游戏,盒子中装着的小礼物同样会促使许多小孩购买产品——或者叫他们的父母为他们买。

有些包装显示,有的购买者买一件东西,却什么也不图。那些包装在可重复使用的容器中的食物产品就是例证。尽管装在一个普通容器中的同样的产品价钱要低一些,但是,因为人们认为包装是免费的,所以他们通常还是更喜欢购买装在可重复利用的玻璃器皿中的产品。然而,包装的成本是计算在产品的成本中的。

包装的尺寸同样也会促使人购买。包装上可能印有“经济型”或者“家庭型”,这表明大号的包装产品最多,而价格最低。但是事实上这并不总是对的,要看是否真是这样,买者要知道该产品是怎么出售的,每单位卖多少钱。

包装上的信息应该可以提供一些答案。但是对于任何一个买家来说,最重要的事情是要记住,包装就是广告。包装上的词和图片并不是事情的全部,只有里面的产品才是。

答案及精解

1.【答案精解】A。推理题。这句话的意思是“有的购买者买一件东西,却什么也不图。”隐藏的意思是他们只看包装不看实物,是物非所值的购物方式。只有选项A是表达的这种意思,其他几个选项意思近似。

2.【答案精解】C。推理题。整篇文章讲的是包装就是广告。包装诱惑人进行购买,为什么人们会购买呢,主要是因为人们对好的包装感兴趣,通常认为他们是免费的。

3.【答案精解】D。推理题。最后一段,作者提示读者The words and pictures do not tell the whole story.Only the product inside Call do that.也就是说不要太相信广告词和图,要看产品本身。

4.【答案精解】A。判断题。第二段最后一句However,the cost of the container is added to the cost of the product,说明所有包装的成本都是算入产品价格的,选项A说包装的玻璃碟子不花钱,这是不正确的。

5.【答案精解】A。主旨题。本文是讲包装让购物者产生购物冲动的问题,它包含了两层意思,一是对于消费者来说,要注意不要只看包装不看内容;二是对于卖家来说,就是要注意如何包装产品了。因此A更符合这篇文章的标题。

二级建造师考试答疑

针对2014年成人英语三级考试备考,总有另考生束手无策的疑难问题。例如,对于想参加2014年成人英语三级考试的新考生来说,2014年成人英语三级报名条件、成人英语三级考试科目等考试信息,你是否想详细咨询一下?如果你有意向参加中大网校成人英语三级考试培训成人英语三级辅导班次优惠方案你是否想了解一下?在听课过程中,如果你对某一个知识点有疑问等,诸如此类的问题和疑惑,你都可以通过成人英语三级考试你问我答平台,发起你的疑问,届时,中大网校成人英语三级培训顾问及资深命题专家将在第一时间解答你的疑问。中大网校考试知道,总有人知道你问题的答案,详情请查看>>

2013年11月份成人英语三级考试试题每日一练汇总
成人英语三级考试培训
成人英语三级教材与辅导用书
短信提醒

(责任编辑:lqh)

2页,当前第1页  第一页  前一页  下一页
最近更新 考试动态 更多>