首页 >> 外语类 >> 职称英语 >> 历年真题>> 正文

2011年职称英语考试理工类B级答案

发表日期:2011/3/26  来源:中大网校 [wangxiao.cn]  [网络课堂]  [在线考试]

2011年职称英语考试已经圆满结束,网校编辑特整理了考试试题答案,以供广大考生核对评估考试成绩,中职称英语考试网站全体工作人员衷心祝各位考才顺利通过考试!

第1部分:词汇选择(第1-15题,每题1分,共15分)

1. 答案:C. influence ---impact

2. 答案:A .criticizes--- finds fault with

3. 答案:D. obtain-- extract

4. 答案:B .system--- framework

5. 答案:B .turned--- converted

6. 答案:C. saying--- remarking

7. 答案:D. increased--- accelerated

8. 答案:B .polished ---- shined

9. 答案:D .investigated----- explored

10. 答案:B. understand--- grasp

11. 答案:C.magnificent ---- spectacular.

12. 答案:B. admitted-- confessed

13. 答案:C. continuous – steady

14. 答案:D. stand--- tolerate

15. 答案:A. reason  --- motive

第2部分阅读判断 Lakes, Too, Feel Global Warming

16. B

17. B

18. C

19. A

20. A

21. B

22. C

第3部分概括大意完成句子 The ipad

23. paragraph 2  B.Operating System.

24. paragraph 3  F.Display and Data Connection.

25. paragraph 4  D.Feature and Application

26. paragraph 5  E.Business Usage

27. In April 2010 the ipad developed by Apple was  B. released

28.The ipad will only run programs approved by Apple if not C.modified

29.Ipad applications enable the owner’s email accounts to be F. personalized

30.Ipad usage in office enables employee productivity to be A. increased

第4部分 阅读理解

第一篇 Longer Lives for Wild Elephants(B级新增文章)

31. develop poor health.  

32. They kept detailed records of all the elephants in their care.        

33. died much earlier.

34. they do not live in family groups.     

35. it may not be wise to keep elephants in zoos.      

第二篇 Cell phones: hang up or keep talking(综合A也考到这篇文章)

41. People buy cell phones for the following reasons EXCEPT that

A) they’re popular.

B) they’re cheap.

C) they’re useful.

D) they’re convenient.

题目问人们购买手机不是为了以下哪个原因。

从第一段“popular”,“more than a means of communication”可看出ACD选项,故答案选B。

42. The word “detected” in paragraph 3 could be best replaced by

A) cured.

B) removed.

C) discovered.

D) caused.

题目问第三段“detected”可以被()代替。

原文“Signs of change in the tissues of the brain and head can be detected with modern scanning(扫描) equipment.”大脑和头部组织的变化迹象可以用现代扫描仪器detected

A) cured.治疗 B) removed.移除 C) discovered.发现 D) caused.引起

答案选C,大脑和头部组织的变化迹象可以用现代扫描仪器发现。

43. The salesman retired young because

A) he disliked using mobile phones.

B) he was tired of talking on his mobile phone.

C) he could’t remember simple tasks.

D) his employer’s doctor persuaded him to.

题目问销售员年轻的时候退休是因为()。

原文“In one case, a traveling salesman had to retire at a young age because of serious memory loss. He couldn’t remember even simple tasks.”销售员提早退休是因为记忆力衰退,表现在他甚至不能记住一些简单的任务。答案选C。

44. On the safety issue of mobile phones, the manufacturing companies

A) deny the existence of mobile phone radication.

B) develop new technology to reduce mobile phone radiation.

C) try to prove that mobile phones are not harmful to health.

D) hold that the amount of radiation is too small to worry about.

题目问关于手机安全的问题,生产公司()。

原文“Mobile phone companies agree that there is some radiation, but they say the amount is too small to worry about.”他们认为辐射容量很少,不用担心。答案选D。

45. The writer’s purpose of writing this article is to advise people

A) to buy mobile phones.

B) to update regular phones.

C) to use mobile phones less often.

D) to stop using mobile phones.

题目问作者写这篇文章的目的是为了建议人们()。

原文“it’s best to use mobile phones less often.”最好少用手机。答案选C。

第三篇 The Book of Life

41. A) there are numerous living species on Earth.

42. B) work out an easy-to-use catalog of every living species on Earth.

43. D) the existing scientific databases.

44. C) beginner.

45. B) Scientists will review every piece of the information added.         

第5部分 补全短文 Flying into History

46. B. Eighty years ago, radio and movies were just beginning to have that kind of effect on ...

47. E. He quit school and moved to Nebraska where he learned to be a pilot.

48. D. Lindbergh used this additional training to get a job as an airmail pilot, flying out of St. Louis, Missouri.

49. C. Working with an aviation company from San Diego, and with financial help from the city of St. Louis, Lindbergh get a customized(定制的)airplane that could make the journey.

50. A.He has received a Medal of ..., the ... United States military decoration.

第6部分 完形填空

51increase

52emotional

53Although

54term

55affect

56located

57groups

58state

59trouble

60 improvers

61 than

62 at

63 association

64principally

65 important

2011年度职称英语考试已经于3月26日如期举行。中大网校根据历年各地方考试成绩发布时间推算,2011年职称英语考试成绩将于5—7月份陆续发布!请您及时查看中国职称英语网站考试动态栏目,网校编辑也会时刻关注各地方人事中心成绩查询相关信息,并第一时间为您发布!

为了方便广大考生(或学员)及时报考,中大网校还为您提供了考试成绩查询信息免费短信提醒服务,我们会将考试成绩查询相关信息第一时间发送到您的手机上。点击订阅免费短信提醒服务!

编辑推荐:

名师王琳第一时间点评2011年考试答案

2011年全国 职称英语考试成绩查询 预告

2012年职称英语考前辅导开始隆重招生了

 

2页,当前第1页  第一页  前一页  下一页