首页 >> 外语类 >> 自考英语 >> 模拟试题 >> 正文

2014年自考《英语(二)》模拟试卷及答案1.4

发表时间:2014/1/17 15:09:50 来源:互联网 点击关注微信:关注中大网校微信

第四部分:填句补文(第26-30题。每题2分,其10分)下面的短文有5处空白。短文后有6个句子。其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置。以恢复文章原貌。

26

回答26-30题

An Unwanted Baby Steve Jobs

At 30 Steve Jobs however, was fired from the company he cofounded with Steve Wozniak. He left the company after losing a bitter battle over control with Apple’s CEO John Sculley whom Jobs had recruited from Pepsi Cola. When Steve Jobs heard of the message he said ,"You’ve probably had somebody punch you in the stomach and it knocks the wind out of you and you cannot breathe. _____26_____ And you know than the only thing you can do is just relax so you can start breathing again. "

Steve Jobs sold ever $ 20 million of his Apple stock, spent days bicycling along the beach, feeling sad and lost, toured Paris,and journeyed on to Italy. Recalling this publicly heartbreaking episode, Jobs said "I didn’t see it then, but it turned out that getting fired from Apple was the best thing that could have ever happened to me. _____27_____ It freed me to enter one of the most creative periods of my life.

_____28_____ NeXT didn’t do as well as Jobs had dreamed for but Pixar was a success story. Jobs became an instant billionaire. Meanwhile his old company Apple was under immense pressure from its rival Microsoft and in 1996 posted billions of dollars in losses.

In December 1996, Steve Jobs convinced Apple to buy NeXT and make its software the foundation of the next-generation Mac OS._____29_____ Initially appointed as Apple’s adviser, Steve Jobs was named Apple’s interim CEO in 1997.

He had made Apple healthy again and returned it to a place where it was contributing new and innovative technologies to the computer world. _____30_____

请在第_____26_____处填上正确答案。

A.The technology he developed at NeXT became the catalyst of Apple’s comeback.

B.The harder you try to breathe the more you cannot breathe.

C.During the next five years he started two companies—NeXT and Pixar.

D.The heaviness of being successful was replaced by the lightness of being a beginner again less sure about everything.

E.Steve Jobs is a man who has great courage and dares to take risks.

F.Under his leadership, Apple returned to profitability and introduced innovations.

27

请在第_____27_____处填上正确答案。

A.The technology he developed at NeXT became the catalyst of Apple’s comeback.

B.The harder you try to breathe the more you cannot breathe.

C.During the next five years he started two companies—NeXT and Pixar.

D.The heaviness of being successful was replaced by the lightness of being a beginner again less sure about everything.

E.Steve Jobs is a man who has great courage and dares to take risks.

F.Under his leadership, Apple returned to profitability and introduced innovations.

28

请在第_____28_____处填上正确答案。

A.The technology he developed at NeXT became the catalyst of Apple’s comeback.

B.The harder you try to breathe the more you cannot breathe.

C.During the next five years he started two companies—NeXT and Pixar.

D.The heaviness of being successful was replaced by the lightness of being a beginner again less sure about everything.

E.Steve Jobs is a man who has great courage and dares to take risks.

F.Under his leadership, Apple returned to profitability and introduced innovations.

29

请在第_____29_____处填上正确答案。

A.The technology he developed at NeXT became the catalyst of Apple’s comeback.

B.The harder you try to breathe the more you cannot breathe.

C.During the next five years he started two companies—NeXT and Pixar.

D.The heaviness of being successful was replaced by the lightness of being a beginner again less sure about everything.

E.Steve Jobs is a man who has great courage and dares to take risks.

F.Under his leadership, Apple returned to profitability and introduced innovations.

30

请在第_____30_____处填上正确答案。

A.The technology he developed at NeXT became the catalyst of Apple’s comeback.

B.The harder you try to breathe the more you cannot breathe.

C.During the next five years he started two companies—NeXT and Pixar.

D.The heaviness of being successful was replaced by the lightness of being a beginner again less sure about everything.

E.Steve Jobs is a man who has great courage and dares to take risks.

F.Under his leadership, Apple returned to profitability and introduced innovations.

编辑推荐:

2014年自考《英语(二)》模拟试卷及答案汇总

2014年自考英语英语二习题汇总

2014年自考英语二练习题

更多关注考试报名   考试培训   成绩查询  考试教材

(责任编辑:lqh)

2页,当前第1页  第一页  前一页  下一页

编辑推荐

自考英语考试培训课程更多

自考英语网络课堂

自考英语报考指南更多

最近更新

自考英语考试动态更多

关于我们- 联系我们- 服务条款- 付款方式- 课件帮助- 网校联盟- 诚邀加盟- 常见问题- 网站地图- 合作伙伴- 诚聘英才