首页 >> 外语类 >> 职称英语 >> 模拟试题>> 正文

2011年职称英语综合类A级考前冲刺模拟练习10

发表日期:2011/2/10  来源:中大网校 [wangxiao.cn]  [网络课堂]  [在线考试]

2011年职称英语综合类A级考前冲刺模拟练习

第6部分:完形填空(第51~65题,每题1分,共15分)

阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,涂在答题卡相应的位置上。

Cost as a Factor in Supply

In a purely competitive market, the supplier of goods and services has no control over the market price, because he produces too little to influence market conditions. With no difference between his products and the products(51) his competitors, he will sell nothing if he charges above the market price and he will sell all if he charges at or(52) the market price. However, in considering the price, he must take the(53) of production into consideration. There are times when he may be willing to sell below his cost. This might happen when prices tumble for(54) he believes will be a short time. However, no business person can(55) to lose money for a prolonged period. He must be constantly(56) of his costs in relation to the market price if he is to compete successfully and earn a profit.

Many people have the impression that as production increases, costs per unit decrease. (57) mass production has made this true in certain industries and at certain levels of production,(58) logic and practical experiences have shown that costs per unit begin to rise beyond a certain level of production. Some economists(59) to this principle as the law of increasing costs.

The reason costs rise as production goes up is(60). However, it is easy to recognize that as production goes up, the need for additional factors of production will also grow, (61) competitive bidding in the marketplace for the factors of production. If a producer needs(62) skilled labor to produce more, and none of this labor is unemployed, the producer will have to get(63) from other sources. This can be done by(64) higher wages. Higher bidding would also apply to the other factors of production. We must also recognize that not all labor is equally productive,(65) not all land is equally fertile and not all ore (矿石) is equally rich in the mineral wanted.

51 A to B at C of D on

52 A below B beneath C over D above

53 A price B cost C worth D profit

54 A that B why C what D if

55 A afford B pretend C offer D decide

56 A sure B afraid C aware D suspicious

57 A Because B since C When D While

58 A both B neither C none D any

59 A resort B refer C turn D attend

60 A clear B simple C difficult D complex

61 A bringing B resulting in C including D carrying out

62 A less B numerous C more D many

63 A them B these C it D those

64 A offering B cutting C reducing D having

65 A as if B just as C because D while

编辑推荐:

2011年职称英语综合类A级考前冲刺模拟练习汇总

2011年职称英语考试真题解析与临考冲刺试卷

2011年全国 职称英语考试准考证 打印信息汇总

2011年职称英语考试试题汇总,免费学习,实战演练

2011年职称英语现在报Vip班不过退费,送考试场词典及冲刺试卷

2页,当前第1页  第一页  前一页  下一页