当前位置:

2014年教育硕士考试英语模拟试题及答案7

发表时间:2014/3/26 11:06:11 来源:互联网 点击关注微信:关注中大网校微信

Part III  Reading Comprehension (40 minutes, 40 points)

Passage one

31. B。本题为细节定位题。由第二段中"But Cancer Chat is a forum with a difference: it has an information safety net."可知Cancer Chat这个网站能够提供可靠的信息源。

32. D。本题为细节判断题。由"I have written a public diary"可知并不是私人日记,故D错误。

33. B。本题为细节判断题。由"Anyone can have access to the messages posted on Cancer Chat"可知A正确,由"Cancer Chat forum means you can share information about treatment and side effects and you can really open up about your feelings online in a way that can be difficult when talking to close friends and family"可知C,D正确。即不仅仅谈论治疗的副作用及方法,还会是人们情绪的发泄口。B在文中没有提及,故答案为B。

34.  D。本题为细节定位题。由倒数第三段"… of treatments for different types of cancer and gives details of clinical trials."可知A正确,由 "The award-winning website attracts around one million visitors …"可知道B,C正确,故正确答案为D。

35.  A。本题为猜词题。由the charity指代的对象,可知道应该前文寻找。而倒数第二段中提及Cancer Research UK hopes …可知道这个慈善机构指的就是这个研究所,故答案为A。

Passage Two

36. C。本题为细节推理题。由第一段末的"Therefore it is important to choose suitable toys for different stages of a child's development."可知要给予孩子不同的玩具。故答案为C。

37. C。本题为细节定位题。由"… the standard a child is likely to reach, within the range of his inherited abilities, is largely determined in the first three years of his life"可知与C表达最为贴近,故正确答案为C。

38.  C。本题为细节定位题。由 "A baby who is encouraged and stimulated, talked to and shown things and played with, has the best chance of growing up successfully."可知正确答案为C。

39.  B。本题为细节定位题。由"In the next stage, from three to five years old, curiosity knows no bounds."可知答案B最贴切。bound 界限。no bounds=boundless

40. C。本题为主旨题。参考每段的主旨句第一句,可知正确答案为C。

Passage three

41. B。本题为细节定位题。由"But black Americans are still more likely to die of cancer than whites"可知道比较的对象是白人。故正确答案为B。

42. D。本题为细节定位题。由"the organization said blacks are usually diagnosed with cancer later than whites, and they are more likely to die of the disease."可只是黑人能够得到确诊的时间比较晚,故正确答案为D。

43. A。本题为推断题。由"The cancer society said blacks should be encouraged to get check-ups earlier, When cancer is more treatable."可推知癌症越早确诊越容易治疗。

44. C。本题为猜测题。由"The new statistics emphasize the continuing importance of wiping out these unfair social differences through public policy and education efforts,"可推知是C答案。即"处理不公平的社会分歧"。

45. D。本题为细节定位题。由"Cancer death rates in both sexes for all sites combined have dropped greatly among black Americans since 1992"可知是美国黑人癌症死亡率自从1992年就降了。

Passage Four

46. C。本题为判断正误题。由第一段最后一句"Stress, after all, is also linked to positive terms such as joy of life, tension and vitality."可知C错误。故选择C。

47. D。本题为细节定位题。由 "… and quickly lose their inner balance. Irritation, tiredness and exhaustion quickly follow."可知答案为D。

48.  A。本题为细节定位题。由"People who have trouble sleeping or suffer from bad moods or simply the flu will not be on top of the world and will take every little strife as negative stress."可知答案为A。

49.  D。本题为细节定位题。由"Eating disorders and complaints such as migraines and indigestion, nervousness and concentration problems have increased among 12-to 16-year-olds."可知A,B,C正确,故D没有。

50.  D。本题为细节定位题。由"Anybody who goes jogging regularly, practices yoga and prescribes good literature as a cure for negative stress" 可知A,B正确。"… healthy eating and relaxing are thus the three pillars by which stress can be conquered almost every time."可知C正确。故选择D。

Part IV  Cloze Test (15 minutes, 10 points)

51. D。on the way在途中,即将到来;in the way 在路上,挡路的;under the way 无此搭配;by the way 顺便,根据句意,应该选择D。

52. D。while 为连词,前面v-ing形式,后面也该为此形式或者名词形式,故答案为D。

53. A。本题考查情态动词的用法。must 一定;should 应该; shall 应该;只有 could表示可能,推测,故答案为A。

54. D。make accommodations为固定搭配,意思是"安排食宿",故答案为D。

55. A。off adj. 空闲的,离开的,关闭的。即"需要空闲时间去看医生"。away 常指"距离",故答案为A.。

56.  D。leave 假期,disability leave 此处指的的是"产假"的意思。故答案为D。

57.  B。confirm 确定,be confirmed 确定的。根据句意可知道是系表结构,而非表示动作。故答案为B。

58.  C。根据原因状语部分"I didn't want to mention"可知道前面是不想强调怀孕的事儿。

59.  A。work out 结果是……;figure out理解,计算出,想出,解决;work at从事,用功,致力于;根据句意"应该是结果很好",故答案为A。

60.  B。thought 想;supervise 看见;superb 极好的;superiority 优越性,优势。由后面她的表现和迹象,可知道答案是B。

Paper Two

Part V  Translation (30 minutes, 10 points)

在一项新的研究中,哈默医生和同事们综合考量研究对象的心理健康问题。他们发现,不吸烟的人处在吸烟环境之中,更可能有心理上的压抑感。而越多地处于吸烟环境中,心理压抑感越严重。

哈默医生说:"我们发现,高危接触二手烟之中的人,抑郁和焦虑程度会增加。"

哈默医生说,他们还发现,曝露于二手烟之中的人,和吸烟者一样,比不接触二手烟的人,更有可能因为精神问题而进医院。

为了精确评估接触二手烟的程度,研究人员对可替宁进行检测。可替宁是尼古丁经过新陈代谢之后产生的。研究人员同时也询问研究对象,他们是在什么地方接触到二手烟的。答案出人意料,既不是工作场所,也不是餐馆或酒吧。

哈默医生说:"那些被动吸烟最多的人说,他们实际上是在自己家中接触二手烟的。"

Part VI  Writing (30 minutes, 15 points)

Keeping Pets

There is no denying the fact that keeping pets is a hotly debated topic today. Some people claim that keeping pets is a good thing to do. They believe that pets, like cats and dogs, can help relieve the loneliness suffered by senior citizens and other social members who are confined to their homes for this reason or that. They also argue that keeping pets helps mankind understand animals' world and develop positive feelings toward them.

Others, however, hold the opposite view. They regard keeping pets as a useless but harmful thing to do. First, pets can transmit diseases. Secondly, the noises and dung of pets are sources of pollution. Last but not least, as many rare birds and animals are kept as pets, they will surely be hunted on a large scale, which means a threat to the balance of the ecosystem.

Weighing the arguments of both sides, I am inclined to agree with the latter. Anyway, we can lessen our loneliness and express our love toward animals in other ways. And it is my belief that only by placing man and other species on an equal basis can we expect to have a lively and colorful world.

相关链接:教育硕士考试科目 教育硕士报考条件  教育硕士教材 教育硕士答疑

(责任编辑:fky)

2页,当前第1页  第一页  前一页  下一页
最近更新 考试动态 更多>